Several news block, differents sources

Several news block, differents sources

Postby MaamuT » 29. August 2012 05:24

Sorry for my funny english, but i'm french and i don't spek very well…

I would like to install several blocks of news, each one taking his source in a different forum.

I excavated well in the codes of Board3 but I did not find how to make.

The only result that I had, it is to have two forums in the same block, or two forums in two blocks, but not a forum per block.

Thx
Hmm… Why Not ?
User avatar
MaamuT
Active Member
Active Member
 
Posts: 7
Joined: 14. April 2010 11:52
Location: Le Tampon, Réunion
phpBB.com User: MaamuT

Re: Several news block, differents sources

Postby MaamuT » 2. September 2012 05:41

No ideas ?

Impossible ?
Hmm… Why Not ?
User avatar
MaamuT
Active Member
Active Member
 
Posts: 7
Joined: 14. April 2010 11:52
Location: Le Tampon, Réunion
phpBB.com User: MaamuT

Re: Several news block, differents sources

Postby MaamuT » 11. December 2012 20:18

Hm, always no ideas ?

Nobody to help me ?
Hmm… Why Not ?
User avatar
MaamuT
Active Member
Active Member
 
Posts: 7
Joined: 14. April 2010 11:52
Location: Le Tampon, Réunion
phpBB.com User: MaamuT

Re: Several news block, differents sources

Postby anywhere91 » 11. December 2012 23:25

Hi

Not taking up the block news for various reasons (if I remember correctly !)

Blocks of the gate that manages permissions based forum, not the permissions from another site
Block news not only manages external rss

Alternative. Integrate an RSS feed in a frame in portal as lastRSS

Example: http://planetozh.com/blog/2004/11/magpi ... s-parsers/

Regards (and sorry for google translation ! :mrgreen: )

Bonjour / Soir

Impossible a faire en reprennant le bloc news tel quel pour deux raisons (si je me souvient bien !)

Les blocs du portail ne gere que les permissions du forum sur lequel tu es, pas les permissions d'un site externe
Le bloc news ne gere pas les flux rss externe

Autre solution. Integrer un flux rss dans un cadre du portail comme lastrss ou autres :mrgreen:

Exemple : http://planetozh.com/blog/2004/11/magpi ... s-parsers/

Cordialement
User avatar
anywhere91
Translator
Translator
 
Posts: 62
Joined: 21. May 2009 11:02
Location: 48°638127N 2°771616E or not far
phpBB.com User: Anywhere91

Re: Several news block, differents sources

Postby DocSommer » 15. December 2012 15:27

Isn't it possible to use several announcements block with different forum id's as source? Of course this would recommend that a news must be posted as announcement and not regular topic.

I'm using this solution, but only with one block/forum-ID as source:

http://portal.poison-door.net/
DocSommer
Active Member
Active Member
 
Posts: 49
Joined: 28. January 2009 23:32
Location: Hamburg

Re: Several news block, differents sources

Postby MaamuT » 18. December 2012 13:24

Hi all,

Yes it is possible, and it is very simple, when the trick is had…

It is enough to follow the example : How to edit a module file

Not to forget to rename the variables board3
Code: Select all
board3_item

By :
Code: Select all
board3_my_item


After, it is enough quite simply to rename the element of the function
Code: Select all
$template->assign_block_vars('news_row', array(

By :
Code: Select all
$template->assign_block_vars('my_item_news_row', array(


That's all, go to the Admin panel => MODs => Portal Module

Add your new module, configure, and admire it, it is as simple as that.

P.-S. : Not to forget to also modify the variable news_row to my_item_new_row in the file template.html
Hmm… Why Not ?
User avatar
MaamuT
Active Member
Active Member
 
Posts: 7
Joined: 14. April 2010 11:52
Location: Le Tampon, Réunion
phpBB.com User: MaamuT

Re: Several news block, differents sources

Postby beccasmandan » 2. September 2013 01:29

Hi folks,

i am having a bit of trouble with this lol

Not to forget to rename the variables board3
CODE: SELECT ALL
board3_item

By :
CODE: SELECT ALL
board3_my_item


After, it is enough quite simply to rename the element of the function
CODE: SELECT ALL
$template->assign_block_vars('news_row', array(

By :
CODE: SELECT ALL
$template->assign_block_vars('my_item_news_row', array(


That's all, go to the Admin panel => MODs => Portal Module

Add your new module, configure, and admire it, it is as simple as that.

P.-S. : Not to forget to also modify the variable news_row to my_item_new_row in the file template.html




I have the portal_news.php and portal_news2.php files

portal_news.php being the original

and i have performed the edits that are mentioned in the quoted section above on this file,
well
" CODE: SELECT ALL
$template->assign_block_vars('news_row', array(

By :
CODE: SELECT ALL
$template->assign_block_vars('my_item_news_row', array( "


^^ that one

and
" P.-S. : Not to forget to also modify the variable news_row to my_item_new_row in the file template.html "


^^ that one both on the portal_news.php

i can see two different boxes on the portal page, but the both show the same content
what am i doing wrong?
can anyone help please as i am tearing my hair out lol

thanks guys
beccasmandan
Active Member
Active Member
 
Posts: 1
Joined: 2. September 2013 01:23
phpBB.com User: beccasmandan


Return to Modification Requests

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] and 0 guests