Problem with index>>portal

Current Version: 1.0.6
Released: 09.01.10
Forum rules
Before creating a new support thread, please take a look in the board3 Portal FAQ and use the search!
Many questions have already been answered.
3xtr3m3
Topic author
Active Member
Active Member
Posts: 6
Joined: 1. October 2009 19:20

Problem with index>>portal

Post by 3xtr3m3 » 1. October 2009 19:35

Your Portal Version: 1.0.3
Your phpBB Type: Standard phpBB3
MODs installed: No
Your knowledge: Basic Knowledge

What have you done before the problem was there?
just install the forum

What have you already tryed to solve the problem?
I searching into all files

Description and Message
Hell guys i have a problem. On board index portal and board "buttons" are too close, there is no ">>" betwen , there is a ">>' on the end xD
Here is a picture of my problem
Image
Also i want to ask how can I rename board index i want to be "forum" because user of my forum are to stupid to find out what is board index :)
Thanks for your answers and sorry for bad english :D

User avatar
Mike
Former Team Member
Former Team Member
Posts: 1862
Joined: 3. July 2008 23:59
Location: Schwarzwald / FDS

Re: Problem with index>>portal

Post by Mike » 1. October 2009 19:56

Thats a wrong edit in your breadcrumbs.html.
It looks like you have added the code at the end of the needed line instead of after <p class="breadcrumbs">. The line should look like this:

Code: Select all

<p class="breadcrumbs"><!-- IF U_PORTAL --><a href="{U_PORTAL}">{L_PORTAL}</a> &#187; <!-- ENDIF --><a href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a><!-- BEGIN navlinks --> &#187; <a href="{navlinks.U_VIEW_FORUM}">{navlinks.FORUM_NAME}</a><!-- END navlinks --></p>
The second one is not portal related, but you have to open language/en/common.php and search the following string:

Code: Select all

	'FORUM_INDEX'			=> 'Board index',
Change Board index into whatever you want...
please note this: Knowledge Base: Editing phpBB (language) files the right way
kein Support per PN / Messenger
no Support via PM / Messenger

3xtr3m3
Topic author
Active Member
Active Member
Posts: 6
Joined: 1. October 2009 19:20

Re: Problem with index>>portal

Post by 3xtr3m3 » 2. October 2009 12:37

My mistake :? . Thanx man for your speed answer i change and everything work perfect, btw your portal is very good.

mtcheerhugowaard
Active Member
Active Member
Posts: 3
Joined: 31. December 2012 16:27

Re: Problem with index>>portal

Post by mtcheerhugowaard » 31. December 2012 16:31

Hi I have this same issue however when I only open the breadcrumbs.html file it seems that it is correct. but it still displays as in thepicture in in the first post in this thread.
========
{L_PORTAL} » {L_INDEX} » {navlinks.FORUM_NAME}

{S_TIMEZONE}
=========

<table class="tablebg" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="0" style="margin-top: 5px;">
<tr>
<td class="row1">
<p class="breadcrumbs"><!-- IF U_PORTAL --><a href="{U_PORTAL}">{L_PORTAL}</a> &#187; <!-- ENDIF --><a href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a><!-- BEGIN navlinks --> &#187; <a href="{navlinks.U_VIEW_FORUM}">{navlinks.FORUM_NAME}</a><!-- END navlinks --></p>
<p class="datetime">{S_TIMEZONE}</p>
</td>
</tr>
</table>
=====================
Does anyone have a suggestion on what can be wrong here?

Return to “board3 Portal 1.0.x - English Support”