does not contain valid YAML: The reserved indicator "@"

Current Version: 2.1.0
Released: 2015-10-26
Forum rules
Before creating a new support thread, please take a look at the board3 Portal FAQ and use the search!
Many questions have already been answered.
User avatar

Topic author
John
Active Member
Active Member
Posts: 3
Joined: 23. December 2022 17:57

does not contain valid YAML: The reserved indicator "@"

Post by John »

HI, installing this extension : 3.3.9 and PHP7.4

Error:

Code: Select all

phpBB encountered an error building the container due to an installed extension. For this reason, all extensions have been temporarily disabled. Please try purging your forum cache. All extensions will automatically be re-enabled once the container error is resolved. If this error continues, please visit phpBB.com for support.


Exception: The file "/home/jsofzone/public_html/ext/board3/portal/config/services.yml" does not contain valid YAML: The reserved indicator "@" cannot start a plain scalar; you need to quote the scalar at line 12 (near "- @board3.portal.columns").

#0 /home/jsofzone/public_html/vendor/symfony/dependency-injection/Loader/YamlFileLoader.php(117): Symfony\Component\DependencyInjection\Loader\YamlFileLoader->loadFile('/home/jsofzone/...')
#1 /home/jsofzone/public_html/phpbb/extension/di/extension_base.php(99): Symfony\Component\DependencyInjection\Loader\YamlFileLoader->load('services.yml')
#2 /home/jsofzone/public_html/phpbb/extension/di/extension_base.php(63): phpbb\extension\di\extension_base->load_services(Object(Symfony\Component\DependencyInjection\Compiler\MergeExtensionConfigurationContainerBuilder))
#3 /home/jsofzone/public_html/vendor/symfony/dependency-injection/Compiler/MergeExtensionConfigurationPass.php(71): phpbb\extension\di\extension_base->load(Array, Object(Symfony\Component\DependencyInjection\Compiler\MergeExtensionConfigurationContainerBuilder))
#4 /home/jsofzone/public_html/vendor/symfony/http-kernel/DependencyInjection/MergeExtensionConfigurationPass.php(39): Symfony\Component\DependencyInjection\Compiler\MergeExtensionConfigurationPass->process(Object(Symfony\Component\DependencyInjection\ContainerBuilder))
#5 /home/jsofzone/public_html/vendor/symfony/dependency-injection/Compiler/Compiler.php(140): Symfony\Component\HttpKernel\DependencyInjection\MergeExtensionConfigurationPass->process(Object(Symfony\Component\DependencyInjection\ContainerBuilder))
#6 /home/jsofzone/public_html/vendor/symfony/dependency-injection/ContainerBuilder.php(789): Symfony\Component\DependencyInjection\Compiler\Compiler->compile(Object(Symfony\Component\DependencyInjection\ContainerBuilder))
#7 /home/jsofzone/public_html/phpbb/di/container_builder.php(223): Symfony\Component\DependencyInjection\ContainerBuilder->compile()
#8 /home/jsofzone/public_html/common.php(117): phpbb\di\container_builder->get_container()
#9 /home/jsofzone/public_html/adm/index.php(23): require('/home/jsofzone/...')
After deleting cache with all extensions automatically disabled by phpbb i get this:

Code: Select all

Fatal error: Uncaught Symfony\Component\Config\Exception\FileLoaderLoadException: Cannot load resource "phpbb_pages_new_controller". Make sure there is a loader supporting the "phpbb_pages_route" type. in /home/jsofzone/public_html/vendor/symfony/config/Loader/Loader.php:73 Stack trace: #0 /home/jsofzone/public_html/vendor/symfony/config/Loader/FileLoader.php(133): Symfony\Component\Config\Loader\Loader->resolve('phpbb_pages_new...', 'phpbb_pages_rou...') #1 /home/jsofzone/public_html/vendor/symfony/config/Loader/FileLoader.php(90): Symfony\Component\Config\Loader\FileLoader->doImport('phpbb_pages_new...', 'phpbb_pages_rou...', false, 'ext/phpbb/pages...') #2 /home/jsofzone/public_html/vendor/symfony/routing/Loader/YamlFileLoader.php(161): Symfony\Component\Config\Loader\FileLoader->import('phpbb_pages_new...', 'phpbb_pages_rou...', false, 'ext/phpbb/pages...') #3 /home/jsofzone/public_html/vendor/symfony/routing/Loader/YamlFileLoader.php(91): Symfony\Component\Routing\Loader\YamlFileLoader->parseImport(Object(Symfony\Com in /home/jsofzone/public_html/vendor/symfony/config/Loader/Loader.php on line 73
Thanks in advance :)
Last edited by John on 23. December 2022 20:41, edited 1 time in total.
User avatar

Kirk
Portal Professional
Portal Professional
Posts: 1844
Joined: 27. July 2010 18:02
phpBB.de User: Kirk

Re: does not contain valid YAML: The reserved indicator "@"

Post by Kirk »

Hi
There is an adapted version, link in my signature.
User avatar

Topic author
John
Active Member
Active Member
Posts: 3
Joined: 23. December 2022 17:57

Re: does not contain valid YAML: The reserved indicator "@"

Post by John »

Thanks, that version installs fine but I know get this message on /portal

Code: Select all

Fatal error: Uncaught Twig\Error\LoaderError: Looks like you try to load a template outside configured directories (../theme/portal.css) in "@board3_portal/event/overall_header_head_append.html" at line 2. in /home/jsofzone/public_html/vendor/twig/twig/src/Loader/FilesystemLoader.php:291 Stack trace: #0 /home/jsofzone/public_html/vendor/twig/twig/src/Loader/FilesystemLoader.php(211): Twig\Loader\FilesystemLoader->validateName('../theme/portal...') #1 /home/jsofzone/public_html/phpbb/template/twig/loader.php(135): Twig\Loader\FilesystemLoader->findTemplate('../theme/portal...', true) #2 /home/jsofzone/public_html/vendor/twig/twig/src/Loader/FilesystemLoader.php(150): phpbb\template\twig\loader->findTemplate('../theme/portal...') #3 /home/jsofzone/public_html/phpbb/template/twig/environment.php(313): Twig\Loader\FilesystemLoader->getCacheKey('../theme/portal...') #4 /home/jsofzone/public_html/cache/production/twig/38/38d337347de24a147d7442be2c4d5421ca48a5a30a027c5bf7be199353dc3fdc.php(44): phpbb\template\twig\environment->f in /home/jsofzone/public_html/vendor/twig/twig/src/Loader/FilesystemLoader.php on line 29
This is after clearing cache and using default prosilver...

EDIT: The fix fixed it viewtopic.php?f=72&t=11789

All good, thanks very much :)

Return to “Board3 Portal 2.1.x - English Support”