Show portal on all pages giving me blank index page.

Current Version: 2.1.0
Released: 2015-10-26
Forum rules
Before creating a new support thread, please take a look at the board3 Portal FAQ and use the search!
Many questions have already been answered.

Topic author
HoodieWeather
Valued Contributor
Posts: 66
Joined: 10. December 2015 04:03

Show portal on all pages giving me blank index page.

Post by HoodieWeather »

Hello,

Under the portal admin page. When I Show portal on all pages: and tick the box 'NO' the width of the site is normal it expands.

When I go to column to display on all pages: right

I don't get an error of a blank white page.

But If I click on 'Yes' to show portal on all pages, and keep the column to display on all pages ticked on 'right'

That's when I get the white page. Should, I just reinstall board3? I remember I wanted to heavily code so I could have both coloums on the website when someone is browsing the forum portion. But that did shrink the board down like you've mentioned.
User avatar

Kirk
Dev
Posts: 1950
Joined: 27. July 2010 18:02
phpBB.de User: Kirk

Re: Show portal on all pages giving me blank index page.

Post by Kirk »

Hi
HoodieWeather wrote: 19. January 2022 07:04 I remember I wanted to heavily code so I could have both coloums on the website when someone is browsing the forum portion.
Undo these changes.
Gruß Udo

Topic author
HoodieWeather
Valued Contributor
Posts: 66
Joined: 10. December 2015 04:03

Re: Show portal on all pages giving me blank index page.

Post by HoodieWeather »

Thank You

I'm now getting

"[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/board3/portal/portal/fetch_posts.php on line 137: A non-numeric value encountered"
User avatar

Kirk
Dev
Posts: 1950
Joined: 27. July 2010 18:02
phpBB.de User: Kirk

Re: Show portal on all pages giving me blank index page.

Post by Kirk »

Gruß Udo

Topic author
HoodieWeather
Valued Contributor
Posts: 66
Joined: 10. December 2015 04:03

Re: Show portal on all pages giving me blank index page.

Post by HoodieWeather »

WHat's up?

I actually updated the PhpBB to the newest firmware and deleted the old board. Now, I don't have any problems having both side bars on the actual forum part of the site anymore. I liked it, but it did shrink the board down a bit, and I wasn't sure how to expand that so the board would be the same size as if the columns weren't there.

I decided to redo the site, and not do what I wanted to do back in 2019.

Thanks For The Help

Return to “Board3 Portal 2.1.x - English Support”